+45 2514 3482 mail@cgcoaching.dk

Anbefalinger fra klienter

Jeg har fået ekstremt meget ud af coachingforløbet med Charlotte. Jeg kom ind med et helt andet mindset end jeg gik ud med. Vi kiggede på mine styrker og værdier, hvor jeg blev langt klogere på, hvordan jeg kan bruge dem eller ikke skal bruge dem. Det har gjort det meget lettere for mig at navigere en travl hverdag med stort ansvar i en lederstilling, og har i høj grad forbedret min trivsel og livskvalitet. Jeg er en langt gladere, sundere og bedre udgave af mig selv nu, sammenlignet med starten af coaching forløbet. Jeg kan i høj grad anbefale Charlotte, hvis man har brug for at tage et kritisk blik på sig selv, og gerne vil arbejde med sit mindset og den person man gerne vil være i hverdagen. 

Louise

Leder

"Da jeg startede hos Charlotte havde jeg kort forinden indgået en fratrædelsesaftale med min arbejdsplads. Jeg var slidt helt ned af stress ved at være i et job, der var helt forkert for mig.

Jeg vidste ikke, hvad jeg nu skulle, bare at jeg ikke ville tilbage i et almindeligt job. Mere end noget ville jeg være selvstændig, men jeg havde kun en fornemmelse af, hvad jeg ville, og ikke en egentlig retning. Men med Charlottes coaching har jeg fået afdækket mine værdier, styrker og talenter.

Jeg har fået et anker, som jeg styrer efter og et helt andet positivt syn på mig selv og mine muligheder. Charlotte er både varm, indsigtsfuld og blidt fastholdende og med en masse grin og forståelse. Jeg har altid fløjet ud fra en session fuld af inspiration, skønne tanker og konkrete værktøjer.

Charlotte har både hjulpet mig med min stress og at finde min karriereretning. Jeg har nu to virksomheder i opstart, den ene sammen med min mand.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg her i mit syvoghalvtredsne år endelig lever mit livsformål. Det er i høj grad på grund af Charlottes kompetente støtte. Jeg giver hende min varmeste anbefaling."

Kim

Du skal have mange tak for mit stressforløb hos dig. Det fik mig igennem en svær periode og ud på den anden side som et helt menneske. Jeg har implementeret værdierne og de værktøjer, vi har talt om, og jeg må sige, at de virker rigtig godt for mig. Jeg har fået en helt anden balance i min hverdag, og jeg lytter meget mere til mig selv og mine egne behov. En sidegevinst er i øvrigt, at mit forhold er blevet meget bedre. Tak igen Charlotte.

Susanne

Tak for en fantastisk og øjenåbnende coaching !

Jeg har blandt andet fundet ud af, at hvis jeg ikke vælger mig selv, kan andre heller ikke vælge mig.

Nu lever jeg mine værdier hver dag, og styrkerne er kommet rigtig meget i spil både på arbejde og i fritiden.

Jeg har anbefalet dig til alle. jeg kender.

Mette

Jeg var gennemgående træt af mit arbejde og lidt “lunken” på livet. Jeg kedede mig og brugte alt for meget tid på facebook og spiste for meget. Jeg satte hele tiden nye mål for mig selv og var generelt meget optaget af præstationer og resultater ift. både arbejde og mit liv i det hele taget. Var meget drevet af anerkendelse og perfektionisme. Problemet var bare, at jeg ikke rigtig tændte på noget af det og mere og mere følte mig som en hamster i et hjul.

Gennem mit coachingforløb hos Charlotte fandt jeg  ind til min passion og fik sorteret andres værdier fra og trukket mine egne frem i lyset, hvilket har givet mit liv en helt ny mening og retning. Jeg har fået drivkraften tilbage og er ikke længere i tvivl om, hvilke beslutninger jeg skal træffe. Nu tager jeg mig selv seriøst.

Nina H

Konsulent

Det var været utrolig værdifuldt for mig at “finde hjem” i mig selv efter mange års forvirring både for mig selv og omgivelserne. Jeg har gennem vores samtaler fået en stabil følelse af fundament bestående af mine styrker, talenter, værdier og formål. Det har gjort mig meget tydeligere i mit arbejdsliv (og privat). Jeg siger faktisk, hvad jeg mener nu og får sagt fra, når der er behov for det. Det betyder meget mindre stress og faktisk bedre relationer. Hvem skulle have troet det ? 🙂

Peter M.

Da jeg startede hos Charlotte, var jeg blevet fyret for 2. gang og havde fået nogle meget negative tanker ift. jobsøgning. Mit arbejdsmæssige selvværd var ret lavt, og det blokerede mig ret meget. Jeg var ligesom gået helt i “sort”. Gennem værdiarbejde og arbejde med mine tankemønstre og min kommunikation både ift. mig selv og andre, føler jeg nu, at jeg er kommet ud af den stagnation, jeg sad fast i. Det har været meget lærerigt og erkendelsesskabende at blive coachet. Og jeg er fuld af mod på fremtiden og mit nye job 🙂

Caroline P.

jurist

Det var været meget givende for mig at blive coachet af Charlotte. Jeg har fået mit personlige mod tilbage, og det har sat gang i en proces. Jeg er blevet coachet omkring mine værdier, og det har været lidt af en øjenåbner for mig at finde ud af, hvilke værdier, der driver mig. Og hvilken betydning de har haft og fortsat har for mit liv. Jeg vil ikke tøve med at henvende mig til Charlotte igen, hvis jeg skulle få brug for at blive coachet omkring vanskelige beslutninger eller temaer i mit liv.

Inga M.

Underviser

Charlottes varme og indsigt virker utrolig inspirerende. Hun har hjulpet mig med at se mine mange muligheder og prioritere mine mål. Jeg kan på det varmeste anbefale at blive coachet af Charlotte.

Charlotte B.

Leder

Jeg opsøgte en coach, fordi jeg ikke følte, at jeg var i det rigtige job og heller ikke havde den rigtige uddannelse. Jeg havde egentlig et “godt” job med gode kolleger og en fin chef. Men jeg kedede mig helt ubeskriveligt.  Der skete ikke nok.

Det affødte en følelse af tristhed, ligegyldighed og tvivl. Jeg tænkte for meget og analyserede tingene for meget.Gennem forløbet med Charlotte blev jeg bedre til at være til stede i nuet og til at prioritere mellem det, der var vigtigt, og det der var mindre vigtigt.

Jeg fik arbejdet med nogle negative mønstre som perfektionisme, offerrolle og det “at dømme” andre. Og fik mere fokus på de forskelle jeg kunne tænke mig at gøre rent arbejdsmæssigt og i det hele taget.

Jeg er stadig i det samme job, men jeg har det godt, fordi jeg fokuserer anderledes og dermed føler mig mere tilfreds.

Jane B.

Cand. merc.

Jag måste tacka dig för det du gjort för mig och min utveckling.
Coachingen vi gjorde har satt grunden för hur jag förhåller mig till allt i livet, och därmed kunnat fortsätta fokusera på andra viktiga komponenter som utbildning och karriär. Jag återkommer ofta till de övningar vi gjorde och hur viktiga de var för mig.Jag mår mycket bra och 2021 var det bästa året i mitt liv. Aldrig någonsin har jag varit så stark och sett mig och min balans som nyckeln till ett värdigt liv. 
Robin

Tusinde tak for god coaching. Det har været en fornøjelse, og det har virkelig sat tanker i gang. Jeg har fået så mange gode værktøjer og er blevet meget mere bevidst om mig selv, mine talenter og værdier… Fået mere selvtillid, og jeg har fået mere øje på mit eget værd. Desuden har du været et godt match for mig. Forøvrigt fik jeg begge de jobs, jeg søgte.

Søs

Tak for et supergodt stresscoachingforløb, hvor Jeg har fået det meget bedre og har lært at lytte til min krop og mit sind og tage mine behov seriøst. Jeg var kommet voldsomt ud af balance og havde undertrykt mine vigtigste værdier over længere tid, men har nu lært mig selv bedre at kende og fået nemmere ved at mærke mig selv og mine grænser. Derudover har jeg fået nogle supergode værktøjer til at passe på mig selv nu og fremover.
Hans

Jeg har sammen med Charlotte afklaret mine kerneværdier, og det er skønt at have dem med i rygsækken som et kompas. Charlotte er meget seriøs og nærværende, samtidig har hun en speciel ydmyg og mild indstilling til det at coache, der giver en ret stor genklang i det indre rum, fordi hun holder et så stort og autentisk rum af empati. Hun er en eminent karrierecoach.

Glæd dig, om du tager udfordringen op!

Katrine A.

Mirakler ! Et nyt liv med mening og værdi er startet. Et liv med nydelse ! Jeg har fået afklaret de værdier, jeg ønsker at leve efter de næste mange år. Jeg har modtaget bekræftelse på min udstråling, min livslyst og positive energi, som folk omkring mig nyder godt af.

Min familie kommenterer og reagerer konstant på denne forandring hos mig. Det har været så vildt et forløb over de sidste 4-5 måneder. Jeg har rykket mig så utrolig meget, og har ønsket det.

Og jeg nyder det syn, jeg ser i spejlet. Jeg kan stå 100% inde for det jeg ser. Der er ikke noget skuespil mere!

Kristine L.

IT konsulent

Jeg opsøgte Charlotte pga. en både faglig og personlig krise i mit job som sygeplejerske. Negative tanker omkring arbejdet og om jeg nu udførte det godt nok havde taget over i mit liv. Jeg kunne ikke lægge jobbet fra mig, når jeg kom hjem og var opfyldt af bekymringer over det ansvar jeg havde for mine patienter. Det gik voldsomt ud over mit parforhold og mit liv i det hele taget. I coachingforløbet fandt jeg ud af, at jeg skulle noget helt andet, og i dag er jeg sprunget ud som selvstændig og har aldrig været gladere. Det kan varmt anbefales at se på sine værdier og lære sig selv at kende. Det er en investering for livet, og det har givet mig en ledestjerne ift. hvilken vej jeg skal gå.

Stine G.

Selvstændig

Da jeg begyndte at blive coachet havde jeg lige startet min egen virksomhed, hvor jeg på det tidspunkt havde 2 fuldtidsansatte. Jeg havde store problemer med at lede, og der var store problemer med kommunikationen. Jeg havde nogle udfordringer med at være for flink og ikke skære igennem og sige direkte, hvad jeg ville have. De ting er jeg blevet meget mere skarp på. Jeg føler, at jeg er blevet mere tydelig (hvilket de 2 andre også har nævnt uden at vide, at jeg er blevet coachet). Jeg er heller ikke så defensiv mere, men hører, hvad de andre siger uden at føle, at det er et personligt angreb. Det har været en stor hjælp og jeg føler, at jeg har fået et stærkere fundament ift. min lederrolle.

Thomas F.

Selvstændig

Med Charlotte som coach føler man sig både set, hørt og forstået. Hun skaber tillid og har stor indlevelsesevne. Man ser tingene i et helt nyt perspektiv og bliver motiveret til konkret handling på ting, man hidtil har udsat igen og igen. Udvikling, handling og tillid til ens ressourcer er nøgleordene hos Charlotte.

Kristina T.

Underviser

Jeg havde virkelig nogle problemer med perfektionisme. Alt skulle være perfekt, mit arbejde og de opgaver, jeg afleverede, mit hjem, mine børn, mig selv osv. Jeg var ved at gå helt ned med stress og kunne slet ikke slappe af, heller ikke sove om natten. Det var en stor hjælp at få nogle redskaber til at håndtere mine tankemønstre og til at få sorteret i, hvad der reelt er vigtigt, og hvad der ikke er i mit liv. Nu er jeg blevet bedre til at slappe af og sige “pyt”. Jeg er blevet mere realistisk ift. hvad jeg kan overkomme, og hvad jeg “skal” kunne overkomme. Det har været en stor befrielse, ikke bare for mig selv men for hele min familie og sikkert også for mine kolleger.

Mette S.

Leder

Mirakler ! Et nyt liv med mening og værdi er startet. Et liv med nydelse ! Jeg har fået afklaret de værdier, jeg ønsker at leve efter de næste mange år. Jeg har modtaget bekræftelse på min udstråling, min livslyst og positive energi, som folk omkring mig nyder godt af.

Kristine L.