+45 2514 3482 mail@cgcoaching.dk

Trivsel – og hvordan du booster den?

Trivsel opdyrkes ved tilstedeværelsen af 5 elementer i vores liv (Seligman 2011). De 5 elementer kan optræde hver for sig, men påvirker også hinanden.

Alle 5 er afgørende for, at vi trives og føler arbejdsglæde, uanset om vi sidder i en ledende funktion eller er medarbejdere. Vi hverken kan eller skal være i konstant trivsel, da vi alle oplever naturlige op- og nedture. Det er et vilkår ved livet, som vi må acceptere. Men vi kan være bevidste, velinformerede, aktive medspillere ift. at skabe og vedligeholde vores trivsel, så vi bedre er i stand til at navigere de op- og nedture, livet byder os.

Positive følelser

  • Opdyrk de positive følelser og nedton de negative

Engagement

  • Boost dit engagement og din energi. ved at afklare og udvikle dine styrker – det du er god til og nyder at gøre

Relationer

  • Sænk dit stressniveau, forbedr din koncentration og dit fokus og boost dermed dine karrieremuligheder ved at skabe positive og ægte forbindelser til andre. (En meget afgørende faktor for vores trivsel)

Mening

  • Øg din motivation, dit engagement og tilfredshed på arbejde ved at forstå, hvordan du kan påvirke andre på en positiv måde

Resultater

  • Bevæg dig ud over dine nuværende begrænsninger og hen imod dit potentiale ved at udfordre din frygt, skabe håb for fremtiden og opdyrke gnist og passion.