Dag: februar 8, 2015

Mindset

Hvilke leveregler styrer dit liv?

  Er du bevidst om dine leveregler? Vi har alle et sæt regler, vi lever efter mere eller mindre bevidst. Oftest mindre bevidst. En regel er en overbevisning, der er formet tidligt i livet, og som sætter de standarder, du forventer af dig selv. Leveregler kan være problematiske, hvis de

Læs mere »

Få feedback på din styrketest

Begynd din styrkerejse nu

Når du har taget styrketesten, kan det være en fordel at få hjælp til dels at tolke resultatet og få vejledning ift. at implementere dine karakterstyrker mere i dit arbejde, og personlige liv.

Emner vi kommer omkring i den 2 timer lange session:

  • Forståelse for dine 5-6 topstyrker. Hvad vil det sige at have denne unikke kombination, hvordan komplementerer de hinanden, og hvordan farver de din motivation, engagement, resultater og trivsel?
  • Hvad betyder prioriteringen af dine øvrige styrker?
  • Hvordan balancerer du dine styrker?
  • Under- eller overbruger du dem? Og hvad kan det have af konsekvenser for din motivation, resultater, relationer, følelse af mening, trivsel osv.?
  • Få en forståelse for, hvordan du tidligere har brugt dine styrker, professionelt eller personligt, ift. at skabe resultater, motivation, engagement, indgå i teams, løse konflikter, ændre en dårlig vane til en  bedre osv.
  • Få en forståelse for, hvordan du tidligere har spændt ben for dig selv professionelt eller personligt, fordi du netop ikke har brugt dine styrker på en balanceret måde?
  • Handleplan ift. hvordan du kommer videre herfra

Pris: 1800 kr. (inkl. moms). Sessionen varer 2 timer.

Øvrige priser

Om Charlotte Gundorph

EMCC certificeret business coach, karriere- , stress- og work-life balance coach

Jeg coacher dig til, på et reflekteret grundlag af værdier, styrker, talenter og en knivskarp og motiverende vision, at stå stærkt i dig selv og være en intelligent og bevidst medspiller i dit liv og arbejde.

Min metode

Jeg tager udgangspunkt i din individuelle og unikke situation, og ud fra min brede palette af metoder og værktøjer, udvælger og designer jeg det, der for lige præcis dig vil skabe en positiv udviklingsproces og bæredygtig forandring.

Afhængig af din situation, behov eller særlige ønsker,  tager vi afsæt i dine  værdier, styrker, talenter, erfaringer, ressourcer, interesser osv.