+45 2514 3482 mail@cgcoaching.dk

 

Er du så priviligeret, at du bliver betalt for det, du elsker at gøre? Har du et arbejde, hvor du hver dag udfolder dine styrker og jævnligt er i en tilstand af flow. Et arbejde, der stemmer overens med dine 3-5 vigtigste værdier. Et arbejde, hvor du overvejende føler dig positiv, engageret, har gode relationer, oplever mening og opnår tilfredsstillende resultater?

Eller lyder det som et drømmescenarie?

Er dit arbejde snarere en kedelig pligt, hvor det primært handler om at tjene nogle penge til dagen og vejen? Hvor det er svært at komme ud af sengen om morgenen, fordi dagen føles uoverskueligt lang? Måske oven i købet stressende eller  angstprovokerende, fordi du føler dig utryg ift. arbejdsopgaver, egne kompetencer, kolleger eller chef? Går du primært på arbejde, fordi du er nødt til det og ikke fordi, du har lyst? Fordi du ikke rigtigt kan se andre mulige veje?

Eller måske er dit arbejde overvejende motiveret af ydre værdier som penge, status, magt, anerkendelse og en evig jagt på nye mål, som alligevel ikke føles rigtigt tilfredsstillende?

Det er klart, at den måde, du opfatter dit arbejde på, har en meget stor indflydelse på din generelle trivsel. Så hvilket af de ovenstående 3 scenarier passer bedst på dig?

Gør du det, du har lyst til, virkelig ønsker at gøre og finder meningsfuldt og væsentligt ?

Stop op et øjeblik, tag 3 dybe vejrtrækninger og reflekter:

  • Hvad er mine 3-5 vigtigste værdier? (Se evt. værdiøvelse her)
  • Hvad er mine vigtigste arbejdsværdier? Se her
  • Inspirationsliste arbejdsværdier. Se her
  • Hvad er mine 5 vigtigste styrker? (Se evt. hvordan du tager en gratis styrketest her)
  • Hvad føler jeg mig passioneret omkring?
  • Hvad nyder jeg virkelig at gøre?
  • Hvad gør jeg, når jeg er allerbedst og glemmer tid og sted?

Matcher mine svar mit nuværende arbejde?