+45 2514 3482 mail@cgcoaching.dk

Vil du anerkendes eller kendes?

Anerkendelse er dejligt, naturligt og nødvendigt for de fleste af os, så længe der er en naturlig balance. Desværre er anerkendelse i arbejdsmæssige sammenhænge en stærk “drivkraft” for mange mennesker. For mange handler meget af tiden om at konkurrere med eller overbevise andre om, at man er kompetent nok og har styr på og kontrol over tingene. Det præger mange møder, præsentationer, kollegialt samvær osv. og skaber unødig meget stress, og konfliktfyldte, utydelige relationer.

Når vi drives af anerkendelse,  kommer vi til at fremstå lidt falske og hule og ikke særligt tillidsvækkende. Vi prøver at være noget, vi dybest set ikke er, fremfor at stå inde for os selv og lade vores personlighed og originalitet komme til udtryk og skinne igennem. Andre kan i virkeligheden meget bedre lide os, når vi hviler i os selv, er tydelige og er os selv. De ved, hvor de har os på godt og ondt. Og en anden fordel er, at vi slipper for konkurrence, da vi alle er unikke, med hver vores unikke værdier, styrker, talenter, historie, erfaringer osv. Ingen kan konkurrere med os, når vi er os selv, for der er ingen andre i verden, der er præcis som os.

Selvfølgelig er der en risiko for, at andre ikke altid kan lide, hvad de hører eller ser, når vi tør være os selv, men det er stadig langt mere tilfredsstillende for både selve relationen, os selv og den anden, at vi træder frem som os selv, frem for at please, behage og være utydelige.

Hvad er dit brand?

Dit personlige brand hjælper dig med at positionere dig selv og vise verden, hvilken værdi og forskel du gør, og hvordan du adskiller dig fra andre i din branche og i det hele taget.

  • Træder du frem som dig selv og udtrykker din unikhed og originalitet klart og tydeligt?
  • Hvordan vil du gerne huskes, når du går fra et møde med kolleger, kunder eller din leder?
  • Hvad er det for en værdi, du gerne vil skabe?
  • Hvem vil du gerne skabe den for?
  • Hvad kan man forvente af et samarbejde med dig?

Find dine unikke karakterstyrker. Se her

Lav værdiøvelse her

Læs om arbejdsværdier her

Er dit arbejde dit kald? Læs her