styrker

Find din dyrebareste skat – dine styrker

Når vi fokuserer på og kultiverer vores styrker, arbejdsmæssigt (og privat), får vi et rigere og mere levende liv med langt større tilfredshed og trivsel.

Vi forbedrer vores relationer og udlever vores potentiale og får en kraftfuld værktøjskasse, som i virkeligheden allerede ligger gemt i os, som en skattekiste, der bare venter på at blive fundet.

For at have succes med vores arbejdsliv, er det nødvendigt at kende, implementere og omsætte vores styrker til en daglig praksis. Det gælder uanset om man er leder eller medarbejder. Som leder bør du kende både dine egne og dit teams styrker for dels at kunne coache dig selv og dine medarbejdere og for at kunne effektivisere og engagere dem og  udnytte hver enkelts potentiale ordentligt. Som medarbejder er det bare sjovere, mere energigivende og engagerende at gå på arbejde, når man føler, at man bruger sit naturlige potentiale.

Styrker giver energi, skaber et positivt mindset og løfter dermed vores generelle performance og robusthed. Det at afklare sine styrker, implementere og omsætte dem til daglig praksis, er en kraftfuld katalysator for bæredygtig og positiv forandring. Du bliver din egen coach og får en klar fornemmelse for, hvordan du tuner ind på dine styrker, løfter og kultiverer dem og dermed kompenserer for dine evt. svagheder. Du lærer også at se andre gennem “styrkebriller” og udvikler og forbedrer dermed dine relationer, fordi andre føler sig set og anerkendt for i virkeligheden bare at gøre det, de gør bedst og være i det felt, hvor de føler sig mest autentiske.

Tag en gratis styrketest her

Læs mere om styrker her