Kend dine styrker

Din dyrebareste skat

Du har allerede adgang til noget meget dyrebart i dig selv, der kan ændre dit arbejdsliv, dit helbred, dine relationer osv. i en meget positiv retning. Vi har dem allesammen, men mange af os bruger dem ikke nok eller kender ikke til deres eksistens på et bevidst plan. Det jeg taler om her, er din unikke styrkeprofil som, hvis brugt bevidst og intelligent, giver dig et rigere og mere levende liv med langt større tilfredshed og trivsel.

Dine styrker udgør en uvurderlig og kraftfuld værktøjskasse. Her ligger din kilde til uanet energi, øget produktivitet, bedre relationer og bedre selvværd. Dine styrker er nærmest medfødte kompetencer eller tanke-, føle- og adfærdsmønstre, du har praktiseret altid. De udgør dit rette element, de er fundamentale elementer af din identitet, og når du praktiserer dem gennem tanker og handlinger, føler du dig gladere og mere produktiv og robust overfor stress. Ja, du bliver nærmest ustoppelig. De er med andre ord en kraftfuld katalysator for bæredygtig og positiv forandring.

For at have succes med vores arbejdsliv, er det nødvendigt at kende, balancere, bruge og booste vores styrker på en bevidst og intelligent måde. Det gælder uanset om man er leder eller medarbejder. Som leder bør du have “styrkebrillerne” på og kende både dine egne og dit teams styrker. Herfra kan du coache dine medarbejdere, engagere dem og udnytte hver enkelts potentiale ordentligt. Som medarbejder er det bare sjovere, mere energigivende og engagerende at gå på arbejde, når man føler, at man bruger sit naturlige potentiale og bliver set, som den man er, når man er bedst.

Læs mere

De 24 styrker

Tag en gratis styrketest

Styrker

Spot andres styrker, og skab bedre relationer

Læs også:

Nytårsreflektion 2024

Nytårsreflektion 2024

Hvordan skal dit 2024 være? Så er julen endnu engang overstået,  og vi har taget de første spæde skridt ind i det nye år. Desværre kan man jo ikke sige,

Læs mere »
Skab mere glæde i din hverdag

Skab mere glæde i din hverdag

Positivitet er afgørende for din trivsel Positive følelser åbner op for konstruktiv tænkning og udvider dit fokus. Du bliver mere: engageret, begejstret og motiveret energisk nysgerrig og åben kreativt tænkende

Læs mere »
Hvad er stress?

Hvad er stress?

Stress er en naturlig reaktion på en usund situation. Stress er en tilstand, ikke en sygdom. Det er en naturlig reaktion på en overbelastning. Når vi oplever en ubalance mellem

Læs mere »

Om Charlotte Gundorph

EMCC certificeret business coach, karriere- , stress- og work-life balance coach

Jeg coacher dig til, på et reflekteret grundlag af værdier, styrker, talenter og en knivskarp og motiverende vision, at stå stærkt i dig selv og være en intelligent og bevidst medspiller i dit liv og arbejde.

Min metode

Jeg tager udgangspunkt i din individuelle og unikke situation, og ud fra min brede palette af metoder og værktøjer, udvælger og designer jeg det, der for lige præcis dig vil skabe en positiv udviklingsproces og bæredygtig forandring.

Afhængig af din situation, behov eller særlige ønsker,  tager vi afsæt i dine  værdier, styrker, talenter, erfaringer, ressourcer, interesser osv.